Kød- og grøntsagssauce til pasta

4-5 prs.

1 løg
1 snackpeber
2 gulerødder
2 fed hvidløg
100 g bacontern
½ tsk. chiliflager
400 g oksefars
2½ tsk. paprika
½ tsk. karry
1 dåse tomatpure - 140 g
2½ dl andebouillon
2½ dl grøntsagsbouillon
¾-1 spsk. gastrik
¼ liter fløde
½ tsk. muskatnød, stødt
½ tsk. oregano, tørret og hakket
salt og peber
Jævnes med maizena

Løg, snackpeber, gulerødder og hvidløg renses og hakkes fint - næsten som en fars.
Bacontern og chiliflager svitses i en gryde i ca. 5 min.
Oksefars tilsættes og svitses i 2 min.
Tilsæt paprika og karry og lad svitse med i 2 min.
Tilsæt tomatpure og bouillon og lad simre i 10 min.
Tilsæt gastrik, fløde, muskat og oregano og smag til med salt og peber - lad simre i 5 min.
Jævn med maizena.


(c) 2024 e-fri.dk