til 3-4 prs.
100 g kogt/stegt hønse- eller kyllingekød, i tern og afkølet helt
100 g champignon. i skiver
½ tsk. groft salt
Smør til stegning
lidt peber
Skær champignon i skiver og steg gyldne i olie på en varm pande. Drys salt over når de begynder at tage farve. Krydr med peber og lad champignon køle helt af.
Dressing:
4 spsk. cremefraiche
1½ spsk. mayonnaise
½ tsk. Dijonsennep
1 tsk. purløg, hakket (frisk eller tørret, begge dele kan bruges)
Dressingen røres sammen - smag til med sennep så man får den ønskede sennepssmag.
50 g aspargessnitter (fra dåse/glas)
3 skiver bacon, sprødstegt og hakket i mindre stykker
smag til med salt og peber
Bland champignon, kødet, bacon og asparges.
Vend sammen med dressingen og smag til med salt og peber.