Guldhapser

Når livet giver én guldkarameller og ikke engang husets chokoholiker vil spise dem!

en lille portion - til en form på ca. 5X10 cm

Bunden:
75 g hvedemel
60 g smør, blødgjort
25 g rørsukker
¼ tsk. vaniljesukker

Alle ingredienserne røres godt sammen, fordeles jævnt i en bagepapirs foret form og bages ved 180° i 30 minutter - eller indtil bunden er fast og gylden.
Lad afkøle i formen.

Karamel laget:
100 g guldkarameller
1 spsk. piskefløde
ca. 1 lille håndfuld peanuts

Guldkaramellerne smeltes i fløden ved svag varme i en kasserolle og hældes over bunden, og peanutsene fordeles i karamellen.
Lad afkøle i formen.

Chokolade laget:
100 g mørk chokolade

Chokoladen smeltes og fordeles ovenpå karamel laget og stilles til afkøling i formen.

Når helt afkøles skæres den ud i hapser.


(c) 2024 e-fri.dk