Taco med rejer

ca. 4 prs.

300-500 g rejer, uden skal
4 tsk. olivenolie
3 fed hvidløg, hakket fint
1 tsk. paprika
1 tsk. chiliflager
1 tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. koriander, stødt
1 tsk. muscovadosukker
1 tsk. groft salt
1 forårsløg eller et lille løg, skåret i ringe eller tern

Olien røres godt sammen med hvidløg, paprika, chili, spidskommen, koriander, sukker og salt.
Rejerne vendes godt i olienblandingen og lads trække i 20 min.
Vend forårsløg i.
Varm en pande godt op, og svits rejerne: hvis rejerne er helt rå, er de færdige når de skifter farve til lyserød og hvis rejerne er lyserøde fra start af, skal de blot varms hurtigt op - pas på med at varm dem for længe, da de så bliver gummiagtige.


(c) 2024 e-fri.dk