Soltørret tomat og bacon sauce

til 4 prs.

1 spsk. olivenolie
1 løg, hakket fint
2 fed hvidløg, hakket fint
50 g soltørrede tomater, hakket fint
200 g bacon i tern
1 tsk. oregano, tørret og hakket
½ tsk. paprika
½ tsk. karry 
250 g champignoner, i kvarte
½ spsk. smør
2½ dl madlavningsfløde, opvarmet
Evt. salt

Løg, hvidløg og soltørrede tomater svitses i olien i 2 min. i en gryde.
Bacontern, oregano, paprika og karry tilsættes og svitses i 6-7 min.
Champignonerne tilsættes sammen med smørret - svits videre i ca. 5 min.
Fløden tilsættes saucen.
Smag evt. til med salt.

Den udvalgte pasta kan evt. efter kogning tilsættes sammen med fløden. Vend godt rundt og serveres når den er rygende varm.


(c) 2024 e-fri.dk