Oksestrimler i flødesauce

til 4 prs.

400 g oksekød, i tynde strimler
75 g smør
500 g champignoner, i skiver
½ tsk. salt
½ tsk. peber, friskkværnet
¼ tsk. ingefærpulver
1 tsk. sennepspulver
2 spsk. tør sherry
2½ dl fløde
Jævning efter behov.

Pasta til 4 prs. - evt. penne

Smør smeltes i en gryde og kødstrimlerne steges heri i ca. 6 min. Kødet tages op af gryden, stilles til side og stegeskyen efterlades i gryden.
Champignonerne hældes i gryden og steges i stegeskyen i 2-3 min. Tilsæt salt, peber, ingefær og sennep, og lad stege i yderligere 2 min.
Sherry og fløde tilsættes, lad simre i 3 min. - jævn evt. - og tilsæt kødstrimlerne.
Kog pastaen, hæld den i et ildfast fad, hæld saucen over og bland evt. lidt rundt i det.
Gratinér i ovn ved 200° i 15 min.


(c) 2024 e-fri.dk