Mornaysauce med pølser og skinke

4 prs.

1 spsk. olivenolie
1 tsk. chili i flager
1 tsk. paprika
½ tsk. hvidløgs pulver
½ tsk. løgpulver
½ tsk. oregano, tørret og hakket
4 forårsløg, slåret i tynde skiver
200 g cocktailpølser, skåret over på langs
200 g skinke i strimler
½ liter mornaysauce (1 portion opskriften)

Pasta til 4 prs., evt. tortellini

Olivenolien varmes op, og krydderierne svitses i 2 min. heri.
Tilsæt, forårsløg, pølser og skinke og lad svitse i 3 min.
Skru ned for varmen og rør mornaysaucen i.
Kog pastaen, og vend den i saucen.
Retten placeres i et ildfast fad og lad gratinere ved 190° i ca. 20 min.

 


(c) 2024 e-fri.dk