Champignon pakoras

en lækker snack, som forret eller tilbehør.

200 g champignoner, små og hele Champignonerne renses og duppes godt tørre.

Dej: 85 g hvedemel ⅛ tsk bagepulver ½ tsk. spidskommenfrø ½ tsk. chili pulver 2½ dl vand 1 lille løg, hakket fint 1 fed hvidløg, hakket fint

Hvedemel, bagepulver, spidskommen og chili pulver røres godt sammen. Vandet røres gradvist i. Løg og hvidløg tilsættes dejen og dejen skal hvile i 10 min.

fritureolie salt

Olien varmes godt op i en gryde eller lignende. Champignonerne vendes i dejen og friteres i olien i 2 min. - gør det lidt ad gangen, for at undgå at de "vokser" sammen. Lad dryppe af på en stykke køkkenrulle og drys salt over. Serveres lune.


(c) 2024 e-fri.dk