KFC Chicken - som vi gør det hos os

4-6 prs.

 

Panering:

1 spsk. groft salt

1 spsk. peber, friskkværnet

4 spsk. paprika

½ spsk. sellerisalt

2½ dl. rasp

1 spsk. hvidløgspulver

1 spsk. sennepspulver

1 spsk. timian, tørret og hakket

1 tsk. basilikum, tørret og hakket

1 spsk. ingefærpulver

 

Alle ingredienserne blandes godt sammen.


 

1-2 æg,

8 stykker overlår eller noget tilsvarende

ovenstående paneringsblanding

lidt neutral olie

 

Om der skal bruges 1 eller to æg, afhænger af størrelsen på ægget og hvor mange stykker kylling man ender med at bruge.

Æg piskes godt sammen. Kyllinge stykkerne vendes i ægget og derefter vendes det godt i paneringen. Kødet lægges i et ildfast fad og lidt olie dryppes over kyllingestykkerne -  jeg bruger normalt en bagepensel til dette (dyp og sprøjt).

Steg kyllingestykker i ovn ved 190° i 1 time og 20 min.

 

Server evt. sammen men en grøn salat.

 

(c) 2024 e-fri.dk