4-6 prs.
Panering:
1 spsk. groft salt
1 spsk. peber, friskkværnet
4 spsk. paprika
½ spsk. sellerisalt
2½ dl. rasp
1 spsk. hvidløgspulver
1 spsk. sennepspulver
1 spsk. timian, tørret og hakket
1 tsk. basilikum, tørret og hakket
1 spsk. ingefærpulver
Alle ingredienserne blandes godt sammen.
1-2 æg,
8 stykker overlår eller noget tilsvarende
ovenstående paneringsblanding
lidt neutral olie
Om der skal bruges 1 eller to æg, afhænger af størrelsen på ægget og hvor mange stykker kylling man ender med at bruge.
Æg piskes godt sammen. Kyllinge stykkerne vendes i ægget og derefter vendes det godt i paneringen. Kødet lægges i et ildfast fad og lidt olie dryppes over kyllingestykkerne - jeg bruger normalt en bagepensel til dette (dyp og sprøjt).
Steg kyllingestykker i ovn ved 190° i 1 time og 20 min.
Server evt. sammen men en grøn salat.