Jordbærfromage for 2

2 prs.

3 blade husblas, smeltet
3 spsk. rørsukker
1 æggeblomme, pasteuriseret
200 g jordbær, most groft
1-1½ æggehvide, pasteuriseret og stiftpisket
1½ dl piskefløde, pisket til skum

Rørsukker og æggeblomme pisket skummende og jordbærmos piskes i.
Giv massen et hurtigt opkog, skru ned for varmen og pisk husblas i mens det smelter.
Æggemassen i køleskab i 20 min.
Æggemassen, stiftpiskede æggehvider og flødeskum vendes forsigtigt og grundigt sammen.
Fromagen stilles koldt indtil servering.

Jeg anvender rørsukker i denne opskrift, da jeg foretrækker smagen - det giver en mørkere farve der er lidt "rustik". Ønsker man en mere lyserød farve på sin jordbærfromage bør man anvende hvis sukker i stedet.


(c) 2024 e-fri.dk