Når jeg bager rugbrød, afprøver jeg forskellige kerner. Dette varierer brødene, så det ikke bliver "det samme brød" familien spiser hele tiden. Min erfaring er, at mine børn efter mange år med mors rugbrød, stadig synes at det er godt, og kommer med forslag til kerner.
Jeg har givet mine brød et nummer. Håber det er til at forholde sig til.
Rugbrød 1 - hørfrø
Rugbrød 2 - hør og solsikke
Rugbrød 3 - hirse, hør, solsikke
Rugbrød 4 - chia, hirse, hør, solsikke
Rugbrød 5 - chia, havregryn, hør, solsikke
Rugbrød 6 - chia, hirse, quinoa, solsikke
Rugbrød 7 - græskar, hør, quinoa, solsikke
Rugbrød 8 - chia, græskar, hør, kikærter
Rugbrød 9 - hirse, hør, græskar og solsikke
Rugbrød 10 - birkes, havre, hirse, solsikke
Rugbrød 11 - hamp, havre, sesam og solsikke
Rugbrød 12 - chia, havre, hirseflager, quinoa
Rugbrød 13 - græskar, hør, quinoa og sesam
Rugbrød 14 - Birkes, havre, hirse og hør
Rugbrød 15 - Birkes, hirse, hør og solsikke
Rugbrød 16 - Græskar, hirse og quinoa
Rugbrød 17 - Birkes. græskar, hirse og quinoa
Rugbrød 18 - Græskar, gulerod, havre og hør
Rugbrød 19 - Græskar kartoffel sesam solsikke
Rugbrød 20 - Birkes gulerod sesam solsikke
Rudbrød 21 - Birkes havre sesam og solsikke
Rugbrød 22 - Gulerod havre kartoffel quinoa
Rugbrød 23 - havre hirse kartoffel sesam
Rugbrød 24 - hør quinoa sesam solsikke
Rugbrød 25 - med mest fuldkornshvedemel
Rugbrød 26 - Hør, pastinak, sesam og solsikke