6 stk.
50 g parmesan, friskrevet
lidt basilikum, tørret og hakket
Parmesan placeres i 6 små toppe på et stykke bagepapir.
Basilikum drysses let over hver top.
Bag i ovn ved 200° i 5-7 min., eller indtil osten er smeltet og begynder at tage farve i kanten.
Tag ud af ovnen og lad afkøle helt for de fjernes fra bagepladen, for før er de ikke sprøde og faste.
9-12 skiver cheddarost - størrelse på skiverne afgør hvor mange der bliver på en bageplade, da de ikke må røre hinanden
lidt af Heidis urteblanding eller Herb de Provence
Cheddarost skiverne placeres på et stykke bagepapir.
Chiliflager drysses let over hvert stykke ost.
Bag i ovn ved 200° i 5-7 min., eller indtil osten er smeltet og begynder at tage farve i kanten.
Tag ud af ovnen og lad afkøle helt for de fjernes fra bagepladen, for før er de ikke sprøde og faste.