4 prs.
4 tørrede hele svampe
1½ dl kogende vand
1 l oksekødssuppe
2 dl oksebouillon
100-150 g oksekød, kogt/stegt i tern/strimler
2 forårsløg, skåret i skiver
½ chili, i hel eller i skiver (hvis man ikke er til det rigtig stærke er en hel bedst, så er den nemmere at tage ud igen)
tsk. syltede ingefær
½ dåse bambusskud (ca. 70 g), skåret i strimler
½ snackpeber, skåret i strimler
smag til med sojasauce og muscovadosukker
2 håndfulde nudler
½ spsk. maizenamel + 2 spsk.vand
De tørrede svampe overhældes med kogende vand og lad trække i ca. 20 minutter, hvorefter de skæres ud i tynde skiver. Vandet gemmes, da det også skal i suppen.
Oksekødssuppen varmes op sammen med forårsløg, chili, ingefær, bambusskud, snackpeber, svampene og "svampe-vandet".
Når suppen er godt varm, tilsættes kødet og nudlerne.
Smag til med sojasauce og muscovadosukker.
Maizenamel røres ud i 2 spsk. vand og tilsættes suppen, der givet et opkog.