Chili con Carne, med fars

4 prs.

1 løg, hakket fint

Lidt olie

1 fed hvidløg, hakket fint

½ tsk. chilipulver

½ tsk. tørret chili

1 tsk. stødt spidskommen

500 g oksefars

ca 250 g røde kidneybønner

1 tsk. sukker

½ tsk. oregano

1 dåse hakkede tomater

1 dl vand

80-100 g pastinak, skrællet og skåret i tern

50 g gulerod, skrællet og skåret i tern
 

Løget svitses godt i olien.

Hvidløg, chilipulver, tørret chili og spidskommen tilsættes og svitses med i ca. 1 min.

Kødet tilsættes og brunes godt.

De øvrige ingredienser tilsættes og retten koger indtil væden er reduceret til en tyk sauce.

Smag til med salt, sukker, chili, gastrik eller lignende.

Serveres med lune flûtes.

 

(c) 2024 e-fri.dk