4-5 prs.
Kødet:
1 spsk. rapsolie
1 spsk. sesamolie
500 g kalkunkød, i strimler
Salt
Peber
Olierne varmes godt op i en wok, og kødet brunes godt.
Kødet tages op af wokken, drysses med salt og stilles til side.
Chili+limesauce:
1 spsk. sesamolie
1 spsk. rapsolie
1 frisk chili, hakket fint
1 fed hvidløg, hakket fint
400 g champignoner, i kvarte
3 forårsløg, snittet fint
1 gul peberfrugt, i strimler
1 tsk. groft salt
2½ dl bouillon
Saften af 1 lime
2 tsk. maizenamel udrørt i ½ spsk. vand
1 spsk. Sojasauce
2 tsk. sukker
Olien varmes op i wokken og chili og hvidløg svitses godt.
Champignoner, forårsløg og peberfrugt tilsættes, salt drysses over og grønsagerne svitses i 5 min.
Bouillon og limesaft hældes i wokken, og saucen koger i 3-4 min.
Maizenajævningen røres i, og saucen koger videre, i kort tid, under omrøring.
Smages til med sojasauce og sukker.
Serveres med kogte ris.