Svinemørbrad i wok

4 prs.
 

2 spsk. vegetabilsk olie

2 spsk. soja sauce

5 forårsløg, skåret i skiver

1 tsk. syltet ingefær

Ca. 500 g svinemørbrad, skåret i tern

250 g champignoner, skåret i halve

Ca. 250 g bambusskud, snittet

1 chili frugt, skåret i strimler

2 dl bouillon

1 tsk. salt

¼ dl halvtør sherry

3 spsk. maizenamel udrørt i lidt vand
 

Olien varmes op. Løget, chili og ingefær hældes i og steger lidt, soja tilsættes og mørbraden hældes ved og steger godt.

Bambusskud, champignoner og bouillon hældes i og steger i 2 min.

Sherry tilsættes, og det hele steger til det er rygende varmt.

Jævnes med maizenablandingen.

Klar til servering.

Serveres med kogte ris eller nudler.

Der kan snildt anvendes andet kød ? okse, svin, kalkun, fisk eller skaldyr. Grønsagerne kan ligeledes erstattes eller suppleres med andre, de eneste grøntsager der ikke kan undværes er løg og bambusskud.

 

(c) 2024 e-fri.dk