4 prs.
2 spsk. vegetabilsk olie
2 spsk. soja sauce
5 forårsløg, skåret i skiver
1 tsk. syltet ingefær
Ca. 500 g svinemørbrad, skåret i tern
250 g champignoner, skåret i halve
Ca. 250 g bambusskud, snittet
1 chili frugt, skåret i strimler
2 dl bouillon
1 tsk. salt
¼ dl halvtør sherry
3 spsk. maizenamel udrørt i lidt vand
Olien varmes op. Løget, chili og ingefær hældes i og steger lidt, soja tilsættes og mørbraden hældes ved og steger godt.
Bambusskud, champignoner og bouillon hældes i og steger i 2 min.
Sherry tilsættes, og det hele steger til det er rygende varmt.
Jævnes med maizenablandingen.
Klar til servering.
Serveres med kogte ris eller nudler.
Der kan snildt anvendes andet kød ? okse, svin, kalkun, fisk eller skaldyr. Grønsagerne kan ligeledes erstattes eller suppleres med andre, de eneste grøntsager der ikke kan undværes er løg og bambusskud.