Quiche af rester

Denne quiche er fyldt med rester fra grøntsagsskuffen og fryseren - for de dér 3 skiver steg, der ikke blev spist og den dér ene grillpølse der var lavet for meget, kan snilt blive til et nyt lækkert måltid.

3-4 prs.

Dej 1: eller Dej 2:

Fyld:
100 g bacon, i små tern
½ tsk chili i flager
1 gulerod i tern
2 forårsløg, snittet fint
1 grill pølse, skåret i skiver
2-3 skiver steg, skåret i skiver

Bacon blandes med chili og steges godt.
Gulerødder og forårsløg tilsættes og steger med.
Pølse og steg tilsættes og varmes igennem.
Fyldet hældes på den forbagte bund.

Æggemassen:

Lidt revet gratineringsost.

Alle ingredienserne blendes godt sammen og hældes over fyldet og quichen, drys med ost og bag ved 200° i 25-30 (eller indtil  æggemassen er fast).


(c) 2024 e-fri.dk