Tortilla-svøbt cheeseburger

4 prs.

Dressing:
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. chilisauce (evt. sriracha)
1 spsk. sennep
1 tsk. sellerisalt
1 tsk. løgpulver
1 tsk. hvidløgspulver eller -granulat
1 tsk. røget paprika
1½ tsk. muscovadosukker

Alle ingredienserne røres godt sammen - lad hvile, mens resten af ingredienserne klargøres.

1 løg, skåret i ringe
100 g spinatblade
150 g bacon i skiver
oksefars til 4 bøffer (individuelt hvor stor man gerne vil have sin bøf)
salt 
peber
4 stk. hvedetortillas
8 skiver cheddarost

Løget svitses let i lidt olie og stilles til side.
Spinatbladene svitses kort på en varm stegepande, indtil de "klasker" sammen - det reducerer væsken i bladene. Stilles til side.
Baconskiverne steges og stilles til side.
Oksefars formes til 4 bøffer - krydr med salt og peber og steg på en varm pande.
På tortillapandekagerne placeres der på midten 1 skive ost og spinat og løg følger efter.
Placer bacon oven på.
Smør dressingen på begge sider af bøffen og placer oven på fyldet.
Slut af med endnu en skive cheddarost og luk pandekagen omkring fyldet.
Læg oven på lukningen i en varm stegepande og lad stege indtil gylden.
Er nu klar til at spise.

 


(c) 2024 e-fri.dk