6-8 prs.
1 stort løg, hakket fint
1 fed hvidløg, hakket fint
1 hel chili peber, hakket fint
3 spsk. olivenolie
3 tsk. karry
3 tsk. paprika
140 g tomatpure
500 g oksefars
500 g champignoner, hakket meget fint
350 g kartoffel, hakket meget fint
2 dåser hakkede tomater
1 tsk. timian, tørret
1 knsp. Spidskommen, stødt
2 tsk. oregano, tørret og hakket
1 tsk. basilikum, tørret og hakket
½ tsk. rosmarin, tørret og hakket
2½ dl bouillon
smag til med gastrik, sød chili og peber
Olivenolien varmes op i en gryde. Karry og paprika svitses i olien, løg hvidløg og chili tilsættes og svitses lidt, hvorefter tomatpure tilsættes og svitses med i 1 min.
Kødet tilsættes og brunes.
Champignon, kartofler og tomat tilsættes og koger med i 5 min, og resten af ingredienserne tilsættes.
Lad simre i 20 min under låg.
Smag til.
Som sauce kan man anvende mornaysauce eller bechamelsauce.