5-6 prs.
1 stort løg, hakket fint
1 fed hvidløg, hakket fint
1 hel chili peber, hakket fint
3 spsk. olivenolie
2 tsk. karry
2 tsk. paprika
500 g oksefars
2 dåser hakkede tomater
400 g champignoner hakket fint
½ mellemstor squash, hakket fint
140 g tomatpure
1½ tsk. timian, tørret
1 knsp. Spidskommen, stødt
1 knsp. Salvie, tørret og hakket
3 tsk. oregano, tørret og hakket
2 tsk. basilikum, tørret og hakket
1½ tsk. rosmarin, tørret og hakket
4-5 dl oksebouillon
1 dl rødvin
1-2 spsk. gastrik, smag dig frem
Smag til med salt, peber
Olivenolien varmes op i en gryde. Karry og paprika svitses i olien, løg hvidløg og chili tilsættes og svitses lidt, hvorefter kødet tilsættes og brunes.
Tomaterne tilsættes og koger med.
Champignonerne, squash, tomatpure og bouillon tilsættes og det bringes i kog.
Resten af ingredienserne tilsættes og kødfyldet skal koges godt igennem, indtil de meste af væden er fordampet og kødfyldet får en tyk konsistens.
Smag til med salt og peber.
Som sauce kan man anvende mornaysauce eller bechamelsauce.