4 prs.
2 -3 spsk. rapsolie
2 tsk. gurkemeje
2½ spsk. garam masala
1 tsk. chiliflager
1 løg, hakket fint
4 fed hvidløg, hakket fint
2 tsk. revet ingefær
500-600 g kyllingekød i tern
2-3 spsk. tomatpasta
2½ dl hønsebouillon
2½ dl fløde
1 tsk. limesaft
1 tsk. koriander blade, tørrede og hakkede
salt og muscovadosukker
Olien varmens op i en stor pande.
Rist gurkemeje, garam masala og chili i ca. 2 min. - til de begynder at dufte rigtig aromatisk.
Tilsæt løg, hvidløg og ingefær og lad stege i 5 min, indtil løgene er bløde og blanke - vurder lige om der skal tilsættes mere olie.
Kyllinge ternene tilsættes. Lad dem brune let på hver side.
Tilsæt tomatpastaen og lad den stege med i 2 min,
Skru ned for varmen og tilsæt bouillon, fløden, koriander og limesaft - lad simre i 5-10 min.
Smag til med salt og muscovadosukker.
Server med kogte ris og evt. naanbrød.