Jalfrezi med kylling

til 4-6 personer

1 tsk. sennepsolie (hvis man ikke har denne olie, kan man tilsætte 1 tsk. sennepsfrø til den neutrale olie)
6 spsk. neutral olie
2 store løg, hakket fint
6 fed hvidløg, hakket fint
800-1000 g kyllingekød i tern
2 spsk. tomatpure
2 tsk. gurkemeje
1 tsk. spidskommen, stødt
2 tsk. koriander, stødt
1 tsk. chilipulver
½ tsk. ingefærpulver
2 tsk. garam masala
2 tsk. rødvinseddike
1 frisk rød chilifrugt, skåret i skiver
1 dåse hakkede tomater
1 rød peberfrugt, skåret i strimler
300 g edamame bønner, fra frost
Smag til med salt

Varm olien op i en pande eller gryde.
Løg og hvidløg tilsættes og svitses i 2-3 min., hvorefter kyllingekødet tilsættes og svitser med i 5-6 min.
Tilsæt resten af ingredienserne og lad retten simre i 20 min.
Smag til med salt.
 
Serveres med kogte ris og evt. naan.

(c) 2024 e-fri.dk