4-6 prs.
Fyldet:
1 spsk. Olie
2 løg, hakket fint
3 fed hvidløg, hakket fint
1 tsk. tørret chili
2 tsk. paprika
2 tsk. spidskommen, stødt
2 tsk. koriander, stødt
1 tsk. oregano
3 tsk. sukker
2 tsk. salt
1 dåse hakked tomat (400 g)
400 g kyllingebryst, i strimler
240-250 g chilibønner
Olien varmes op i en gryde. Løget svitses godt heri, uden at brune.
Hvidløg, chili, paprika, spidskommen, koriander, oregano, sukker, salt og tomat tilsættes, og massen svitses i 3-4 min.
Kødet og bønner tilsættes og steger med indtil kødet er mørt.
8-10 tortilla pandekager
200 g revet cheddar
Creme fraîche
Pandekagerne fyldes med kødet, 2 tsk. cremé fraîche hver og lidt cheddarost. Rulles sammen og lægges på samlingen i et smurt ildfast fad.
Der drysses cheddar ost ovenpå pandekagerne, der stilles i ovn ved 200° indtil pandekagerne og osten er gylden.