Tomat og mozzarella gratineret fisk

2 prs.

200-250 g fiskefilet (sej, torsk, kuller eller el. lign.)
1 spsk. Citronsaft
Salt
½ spsk. Mild paprika
½ spsk. Herb de Provence 
2 tomater
2 spsk. Rasp
Olivenolie
100-125 g mozzarella, frisk

Fiskefileten skæres ud i 5 cm stykker, lægges i et oliesmurt ildfast fad og citron hældes over. Krydr med salt, paprika og Herb de Provence.
Tomaterne skæres ud i tynde skiver, der fordeles over fisken - indtil denne er dækket.
Rasp drysses over tomaterne og olien dryppes på.
Mozzarellaosten skæres ud i tern eller tynde skiver og fordeles som afslutning på retten.
Gratineres ved 180° i 15-20 min.

Serveres med salat og kogte hvide kartofler eller kartoffelmos


(c) 2024 e-fri.dk