5-20 cupcakes
140 g smør
50 g chokolade
200 g sukker
4 æg
250 g hvedemel
4 tsk. bagepulver
2 dl kakao
6 tsk. vaniljesukker
Chokoladen hakkes i mindre stykker og smeltes sammen med smør.
Sukker, chokolade og smør røres sammen, tilsæt derefter æg.
Mel, bagepulver, kakao, vanilje og mælk blandes i og dejen røres godt sammen.
Hæld dejen muffinforme og bag dem i forvarmet ovn ved 170° i 20 min.
Lad afkøle.
Glasur/frosting:
100 g smør, blødgjort
115 g flormelis
75 g mælkechokolade, smeltet
Smør og flormelis piskes godt sammen, indtil man opnår en glat konsistens.
Chokoladen piskes i, og pisk indtil det er blandet godt i.
Glasuren påføres kagerne, f.eks. med sprøjtepose+tylle eller forsigtigt med en smørekniv.