2 prs.
2½ l vand
1 tsk. salt
1 tsk. olie
200 g pasta
200 g frosne ærter
200 g frosne majs
1 knsp. Salt
4 ringe ananas på dåse
Vandet bringes i kog. Salt, olie og pasta tilsættes. Pastaen koges ?al dente?, hældes i en sigte, skylles med koldt vand, afdryppes godt og afkøles.
Ærterne og majs overhældes med kogende vand og lad trække i 5 min, drænes og afkøles.
Ananasskiverne deles i både.
Dressing:
100 g mayonnaise
1½ spsk. citronsaft
1 spsk. ananassaft (evt fra dåsen)
½ spsk mælk
1 tsk. karry
Salt
Peber
Mayonnaisen røres med citronsaft, ananassaft og mælk og smages til med karry og lidt salt.
Salat:
Pastaen blandes med de klargjorte ingredienser og dressingen.
Salaten dækkes til og stilles koldt i mindst 1 time.