Pastasalat

2 prs.

2½ l vand

1 tsk. salt
1 tsk. olie
200 g pasta
200 g frosne ærter
200 g frosne majs
1 knsp. Salt
4 ringe ananas på dåse

Vandet bringes i kog. Salt, olie og pasta tilsættes. Pastaen koges ?al dente?, hældes i en sigte, skylles med koldt vand, afdryppes godt og afkøles.
Ærterne og majs overhældes med kogende vand og lad trække i 5 min, drænes og afkøles.
Ananasskiverne deles i både.

Dressing:
100 g mayonnaise
1½ spsk. citronsaft
1 spsk. ananassaft (evt fra dåsen)
½ spsk mælk
1 tsk. karry 
Salt
Peber

Mayonnaisen røres med citronsaft, ananassaft og mælk og smages til med karry og lidt salt.

Salat:
Pastaen blandes med de klargjorte ingredienser og dressingen.
Salaten dækkes til og stilles koldt i mindst 1 time.


(c) 2024 e-fri.dk