Majs røsti

Jeg anvender majs fra frost.

12-15 stk.

1 æg
½ dl mælk
1 dl mel
¼ tsk. salt
½ tsk. koriander, tørrede og hakkede
2½ dl majs, optøet
2 forårsløg, skåret i tynde skiver
1 chili frugt, skåret i tynde skiver
1 dl tomat i tern
50-60 g feta
Olivenolie til stegning

Æg, mælk og mel piskes godt sammen.
Tilsæt salt og koriander.
Majs, forårsløg, chili og tomat vendes i.
Feta smuldres godt og tilsættes, og massen vendes godt sammen.
Olien varmes op i en stegepande. Tag en spiseskefuld af dejen og placer den i olien, fortsæt indtil panden er fuld ? sørg for at de ikke rører hinanden, da de så vil ?vokse? sammen. Vendes når de er gyldne og sprøde og steges på den anden side.
Læg til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
 


(c) 2024 e-fri.dk