Spidskålsrøsti 2

4 prs.

225-250 g spidskål, revet groft
1 chilifrugt, skåret i mindre strimler
1 løg, i mindre strimler
1 peberfrugt, skåret i mindre strimler
80 g hvedemel
1¼ dl vand
1 æg
½ tsk. spidskommen, stødt
½ tsk. koriander, stødt
½ tsk. gurkemeje
1 tsk. salt
½ tsk. chili, tørret og hakket fint
Ca. 1 dl rapsolie

Hvedemel, vand, æg, spidskommen, koriander, gurkemeje, salt og chili piskes sammen.
Løgene skæres så tyndt som muligt - jeg anvender et mandolinjern. 
Kål, peberfrugt, løg og chili tern vendes i dejen.
Olien varmes op i en stegepande. Tag en spiseskefuld af dejen og placer den i olien, fortsæt indtil panden er fuld - sørg for at de ikke rører hinanden, da de så vil klistre sammen. Vendes når de er gyldne og sprøde og steges på den anden side.
Læg til afdrypning på et stykke køkkenrulle.


(c) 2024 e-fri.dk