Her lavet med ½ rødt spidskål og ½ almindelig spidskål.
4 prs.
225-250 g spidskål, revet groft
75 g gulerod, revet groft
80 g hvedemel
1¼ dl vand
1 æg
¼ tsk. spidskommen, stødt
¼ tsk. koriander, stødt
¼ tsk. gurkemeje
1 tsk. salt
¼ tsk. chili, tørret og hakket fint
50 g løg
1 frisk chili frugt, skåret i små tern eller strimler
Ca. 1 dl rapsolie
Hvedemel, vand, æg, spidskommen, koriander, gurkemeje, salt og chili piskes sammen.
Løgene skæres så tyndt som muligt - jeg anvender et mandolinjern.
Kål, gulerod, løg og chili tern vendes i dejen.
Olien varmes op i en stegepande. Tag en spiseskefuld af dejen og placer den i olien, fortsæt indtil panden er fuld - sørg for at de ikke rører hinanden, da de så vil klistre sammen. Vendes når de er gyldne og sprøde og steges på den anden side.
Læg til afdrypning på et stykke køkkenrulle.