Gulerods røsti

4 prs.

80 g hvedemel
1¼ dl vand
1 æg
¼ tsk. spidskommen, stødt
¼ tsk. koriander, stødt
¼ tsk. gurkemeje
1 tsk. salt
¼ tsk. chili, tørret og hakket fint
300 g gulerod, revet
2 forårsløg, i tynde strimler (hele løget)
Ca. 1 dl neutral vegetabilsk olie

Hvedemel, vand, æg, spidskommen, koriander, gurkemeje, salt og chili piskes sammen.
Gulerod og forårsløg vendes i dejen.
Olien varmes op i en stegepande. Tag en spiseskefuld af dejen og placer den i olien, fortsæt indtil panden er fuld ? sørg for at de ikke rører hinanden, da de så vil vokse sammen. Vendes når de er gyldne og sprøde og steges på den anden side.
Læg til afdrypning på et stykke køkkenrulle.


(c) 2024 e-fri.dk