4 prs.
Dressing:
200 g mayonnaise
3 spsk. citronsaft
2 spsk. ananassaft
1 spsk. mælk
1½ tsk. karry
Salt
Mayonnaisen røres med citronsaft, ananassaft og mælk og smages til med karry og lidt salt.
Salat:
2½ l vand
1 tsk. salt
1 tsk. olie
250 g pasta
200 g frosne ærter
1 knsp. Salt
1 knsp. Peber
3 ringe ananas
300 g kogt skinke, i tern
Vandet bringes i kog. Salt, olie og pasta tilsættes. Pastaen koges ?al dente?, hældes i en sigte, skylles med koldt vand, afdryppes godt og afkøles.
Ærterne krydres med lidt salt og peber og overhældes med kogende vand - lad stå i det varme vand med pastaen afkøles.
Ananasskiverne deles i både.
Pastaen blandes med de klargjorte ingredienser og dressingen.
Salaten dækkes til og stilles koldt i mindst 1 time.