4 prs.
250 g pasta
Salt
vand
250 g frosne ærte- gulerodsblanding
Ca. 250 g røget skinke
2 løg, hakket
1 hvidløg, hakket
250 g champignoner, i kvarte
2 spsk. smør
1 tsk. salt
1 tsk. peber, friskkværnet
1 spsk. mel
2½ dl Madlavningsfløde
Reven parmesanost
Pastaen koges i saltet vand. Hæld ærte- gulerodsblandingen i de sidste 2 min. Lad vandet løbe fra i en si.
Skinke skæres i tern.
Smelt smørret i en stor gryde. Lad løg, hvidløg og champignoner svitse, uden at de tager farve.
Krydr med salt og peber. Drys melet i og rør godt (fra nu af, skal man passe på, at det ikke brænder på). Spæd med fløden under konstant omrøring. Tilsæt skinke, pasta og grøntsagerne og lad det hele bliver varmt.
Drysses med parmesanost før/ved serveringen.