Ostetortellini med champignon og peberfrugt

2 prs.

250 g tortellini med ostefyld
150 g bacon, i tern
¼ tsk. chili, tørret og hakket
1 tsk. paprika
20 g smør
200-250 g champignoner, i tykke skiver
3 forårsløg, snittet
1 fed hvidløg, hakket fint
1 peberfrugt, i strimler
1 stor håndfuld babyspinatblade, vaskede og hele
2½ dl madlavningsfløde
Peber, evt. rød og friskkværnet
Ca. 150 g revet cheddar

Tortellini koges i rigeligt vand med salt og lidt olie ? indtil næsten færdig. Drænes og stilles til side.
Bacon steges, i en tør gryde, sammen med chili og paprika, indtil sprød. Tages op af gryden og stilles til side.
Smør smeltes i gryden og champignonerne svitses heri i 2-3 min.
Forårsløg og hvidløg tilsættes og svitser med i ca. 1 min.
Peberfrugt, spinat og stegt bacon tilsættes og svitser med i ca. 1 min.
Fløde hældes i, og retten koges igennem i 3 min. Smag til med peber.
Tortellini hældes i gryden og vendes i saucen. Retten hældes i et ildfast fad, osten drysses over og retten gratineres ved 200° i 10-15 min.


(c) 2024 e-fri.dk