6-7 prs.
25 g smør
200 g champignoner, i skiver
1 svinemørbrad, afpudset og i mindre stykker
200 g bacon i tern
1 stort løg, i tern
1 dåse hakkede tomater
1 tsk. groft salt
1½ tsk. paprika
2 gulerødder, i tern
2 små pastinakker, i tern
240 g cocktailpølser
2 dl piskefløde
smag til med peber
evt. jævning med maizena
Smør smeltes i en gryde, og champignon tilsættes og svitses i 2 min.
Mørbrad og bacon tilsættes og steges i 5 min.
Tilsæt løget og steg i 3 min.
Tilsæt tomat, salt, paprika, gulerods- og pastinaktern og lad simre ved svag varm i 10-15 min.
Tilsæt cocktailpølser og fløde og varm retten godt igennem.
Smag til med peber og jævn evt, med maizena.
Server med kogte ris, kartoffelmos eller lignende.