Enchiladas

4 prs.

Kødet:
1 spsk. olie
1 løg, hakket fint
2 fed hvidløg, hakket fint
½ tsk. tørret chili, hakket
1 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. koriander, stødt
½ tsk. oregano
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
3 spsk. tomatpuré
30-400 g skinkeschnitzel, i strimler
2 dl salsa sauce

Olien varmes op i en gryde. Løget svitses godt heri, uden at brune.
Hvidløg, chili, paprika, spidskommen, koriander, oregano, sukker, salt og tomatpuré tilsættes, og massen svitses i 3-4 min.
Svinekødet og salsa tilsættes og steger med indtil kødet er mørt.

Pandekagerne:
Kødet
Creme fraîche
Cheddar ost
Tortilla pandekager

Pandekagerne fyldes med kødet, 2 tsk. creme fraîche i hver og lidt cheddarost. Rulles sammen og lægges på samlingen i et ildfast fad.
Der drysses med cheddarost ovenpå pandekagerne, der stilles i ovn ved 200° i 15-20 min., eller indtil pandekagerne og osten er smeltet og gylden.


(c) 2024 e-fri.dk