Champignon og tortellini gratin

4 prs.

Ca. 25 g smør
400-500 g champignoner, i halve
1 tsk. groft salt
1 løg, grofthakket
1 fed hvidløg, presset
150 g baconskiver, 1 2 X 2 cm stykker
½ tsk. chili, tørret og hakket
½ tsk. basilikum
1 dl mager fløde
Evt. jævning
Tortellini til 4 prs., kogt
Revet cheddar

Smør smeltes i en gryde og champignonerne tilsættes, saltes og svitses i ca. 3 min.
Løg og hvidløg tilsættes og svitser med i 2 min.
Bacon, chili og basilikum tilsættes ? svitser videre i ca. 2 min.
Fløde hældes i, saucen smages til og man kan evt. jævne lidt.
Den kogte tortellini røres i saucen, og det hele hældes over i et ovnfast fad. Cheddar osten drysses over og retten gratineres i ovn ved 180° i 15-20 min.


(c) 2024 e-fri.dk