Oksekødssuppe med nudler og grønt

4 prs.
 

Kødet:

Ca. 300 g magert oksekød, i strimler

1 fed hvidløg, presset

3 forårsløg, snittet

Ca. 1 tsk. syltet ingefær, i strimler

4 spsk. sojasauce

2 tsk. sesamolie
 

Alle ingredienserne røres godt sammen, dækkes over og stilles i køleskab, hvor det marinerer i mindst 30 min.
 

Suppen:

8½ dl oksebouillon 

3 babymajs, i skiver

½ porre, i strimler

120-130 g broccoli, i små buketter

¼ tsk. chili, tørret og hakket

½ tsk. sherry
150 g nudler

 

Bouillon bringes i kog og majs, porre, broccoli og kødet med hele marinaden tilsættes. Suppen koger i ca. 10 min. ? eller indtil kødet og grøntsagerne er møre.
Tilsæt sherry og nudlerne, skrue ned til lavt blus og lad simre indtil nudlerne er møre.


(c) 2024 e-fri.dk