4 prs.
Kødet:
Ca. 300 g magert oksekød, i strimler
1 fed hvidløg, presset
3 forårsløg, snittet
Ca. 1 tsk. syltet ingefær, i strimler
4 spsk. sojasauce
2 tsk. sesamolie
Alle ingredienserne røres godt sammen, dækkes over og stilles i køleskab, hvor det marinerer i mindst 30 min.
Suppen:
8½ dl oksebouillon
3 babymajs, i skiver
½ porre, i strimler
120-130 g broccoli, i små buketter
¼ tsk. chili, tørret og hakket
½ tsk. sherry
150 g nudler
Bouillon bringes i kog og majs, porre, broccoli og kødet med hele marinaden tilsættes. Suppen koger i ca. 10 min. ? eller indtil kødet og grøntsagerne er møre.
Tilsæt sherry og nudlerne, skrue ned til lavt blus og lad simre indtil nudlerne er møre.