Løgsuppe

4-6 prs

Suppe:
1 kg løg
50 g smør
1 tsk. sukker
4 spsk. mel
2 l oksebouillon 
Salt
Peber

Løgene pilles og skæres ud i ringe. Smør smeltes i en gryde og løgene svitses bløde heri ? over svag varme i 20 min, (det kan blive nødvendigt at tilsætte lidt vand).
Sukker og mel røres i.
Bouillon tilsættes og suppen koger i 1 time.
Smages til med salt og peber.

Ostebrød:
Flûtes
150-200 g revet cheddar

Flûtes skæres ud i skiver på ca. 1½ cm. Tykkelse, drysses med ost og bages gyldne i ovn i 10 min. ved 200°.

Suppen serveres med ostebrødene som tilbehør og den resterende ost drysses over hver portion suppe.

NB: Sørg for at der er godt med brødene, da disse lækre bidder forsvinder hurtigt.


(c) 2024 e-fri.dk