4-6 prs
Suppe:
1 kg løg
50 g smør
1 tsk. sukker
4 spsk. mel
2 l oksebouillon
Salt
Peber
Løgene pilles og skæres ud i ringe. Smør smeltes i en gryde og løgene svitses bløde heri ? over svag varme i 20 min, (det kan blive nødvendigt at tilsætte lidt vand).
Sukker og mel røres i.
Bouillon tilsættes og suppen koger i 1 time.
Smages til med salt og peber.
Ostebrød:
Flûtes
150-200 g revet cheddar
Flûtes skæres ud i skiver på ca. 1½ cm. Tykkelse, drysses med ost og bages gyldne i ovn i 10 min. ved 200°.
Suppen serveres med ostebrødene som tilbehør og den resterende ost drysses over hver portion suppe.
NB: Sørg for at der er godt med brødene, da disse lækre bidder forsvinder hurtigt.