6-8 prs.
Kyllingekødet:
2 stk. kyllingebryst
2 tsk. hakket chili
Salt
Kødet anrettes i et ovnfast fad ? der enten har et låg eller hvor man kan tildække med folie.
En tsk. chili pr. bryst og drys med lidt salt - steg i ovn ved 180° i 1½ time.
Skæres ud i tern af ca. 1 cm.
1 spsk. olie, smør eller lignende
200-300 g porrer i skiver
600-700 g hvidkål, i små strimler
2 liter hønsebouillon
½ liter oksebouillon
3 dl løse majs
2 tsk. paprika
¼ tsk. rosmarin
Peberkorn, friskkværnet
Salt
Fedtstoffet varmes op i stor gryde, porrer tilsættes og svitses i et par min.
Hvidkål, bouillonerne og majs tilsættes og suppen bringes i kog.
½-1 dl suppe tages op og paprika røres ud heri ? hældes tilbage i suppen. Krydr med rosmarin og lad simre i 1-1½ time (mens kyllingekødet steger).
Kyllingekødet tilsættes og suppen smages til med salt og peber.
Egner sig fint til at fryse ned.