2 prs.
300 g kyllingebryst
salt
Kyllingebryst-kødet drysses med salt, placeres i et ildfast fad, dækkes til med f.eks. folie og steger i ca. 45 min-1 time.
Gem stegeskyen.
Kyllingekødet skæres ud strimler.
1 spsk. sesamolie
3 forårsløg, snittet
4-5 dl hønsebouillon
stegeskyen fra kyllingekødet
1 chilifrugt, delt i halve (kom flere i, hvis den ikke er så stærk).
Olien varmes op i en gryde, og forårsløgene svitses let i 1-2 min.
Bouillon, stegeskyen og chili tilsættes og bring i kog.
Tilsæt kyllingekødet og varm godt på.
Smag til løbende for at vurdere om chili skal op af suppen, så den ikke bliver FOR stærk.
Jævning:
1 spsk. maizenamel
2 spsk. vand
1 spsk. sojasauce
1½ spsk. sherry
1/4 tsk. sort peber, friskkværnet
Alle ingredienserne røres sammen
Jævningen røres i suppen, der koger indtil der tykner - rør godt mens den koger:
1 æg, sammenpisket
Ægget tilsættes suppen: der røres godt rundt mens ægget hældes i som en tynd stråle - for at danne æggetråde.