ca. 2 liter suppe
1 andeskrog
1 Løg - i halve
2 fed hvidløgsfed
2 gulerødder, i halve
½ knoldselleri, i kvarte
1 porre, i halve
1 stor persillerod, i halve
1 stor pastinak, i halve
25 g ingefær, skåret groft ud
1 spsk. peberkorn
1 spsk. tørret timian
2 spsk. tørret koriander blade
Vand
Evt. salt - men vent lidt for der kommer salt med fra andeskroget
Alle ingredienserne hældes i en stor gryde - evt. en stor suppegryde, og hæld godt med vand over - skal dækkes og gerne lidt mere.
Bring i kog og lad simre i 3-5 timer - til det sidste kød falder af andeskroget.
Si suppen, vurder om nogle af grøntsagerne kan bruges yderligere (nok ikke særlig tænkeligt).
Lad suppen køle helt af, så er det nemmere at skumme fedtet af.
NB: Egner sig fint til at reducerer til bouillon/fond.