4-5 prs.
Sauce:
1 fed hvidløg, presset, hakket eller revet
1 tsk. majsmel
2 spsk. sesamolie
1 spsk. limesaft
1 dl sojasauce
½ tsk. ingefærpulver
Rør ingredienserne godt sammen og stil til side.
rapsolie (til stegning)
500 g oksekød i tern eller strimler
1 chili frugt, skåret i skiver
Olien varmes op i en wok eller lignende,
Tilsæt kødet og 1 spsk af saucen og chili og lad steg indtil kødet er brunet.
Tag kødet af varmen.
Nudlerne:
250 g nudler
vand
salt
Bring vand + salt i kog.
TIlsæt nudlerne og kog til de er møre.
Grøntsagerne:
rapsolie
300 g broccoli, i små buketter
1 løg, skåret i skiver
70-75 g champignon, renset og i skiver
Olie varmes op og løg og champignon tilsættes og steger i 4-5 minutter:
Broccoli tilsættes og steger med i 2 min.
Tag ud af wokken eller lignende - bare hæld det over til kødet.
Nudlerne drænes.
Varm lidt rapsolie op i wokken (eller lignende), tilsæt nudlerne og resten af saucen - lad stege i 1 min.
Tilsæt kødet og grøntsagerne - vend det godt ind i nudlerne.
Retten er klar til servering.