1 stort løg, hakket fint
1 fed hvidløg, hakket fint
1 hel chili peber, hakket fint
3 spsk. olivenolie
1½ tsk. karry
1½ tsk. paprika
500 g oksefars
2 dåser hakkede tomater
6 peberfrugter, hakket fint (evt. blendede)
1 tsk. timian, tørret
1 knsp. Spidskommen, stødt
1 knsp. Salvie, tørret og hakket
2 tsk. oregano, tørret og hakket
1 tsk. basilikum, tørret og hakket
1 tsk. rosmarin, tørret og hakket
200 g champignoner (kan undlades)
Evt. bouillon
Olivenolien varmes op i en gryde. Karry og paprika svitses i olien, løg hvidløg og chili tilsættes og svitses lidt, hvorefter kødet tilsættes og brunes.
Tomaterne og peberfrugterne tilsættes og koger med.
Champignonerne renses og skæres ud i halve og kvarte og tilsættes sammen med de resterende ingredienser.
Kødfyldet skal koges godt, indtil de meste af væden er fordampet og kødfyldet får en tyk konsistens.
Smag til med salt og peber - evt. chili og bouillon.
Som sauce kan man anvende mornaysauce eller bechamelsauce.