Enchiladas 4

8 prs. - så er der måske også til fryseren

Fyldet:
2 spsk. Olie
3 løg, hakket fint
3 fed hvidløg, hakket fint
1 tsk. tørret chili
2 tsk. paprika
2 tsk. spidskommen, stødt
2 tsk. koriander, stødt
1 tsk. oregano
3 tsk. sukker
2 tsk. salt
6 spsk. tomatpuré
500 g oksefars
1 dåse baked beans

Olien varmes op i en gryde. Løget svitses godt heri, uden at brune.
Hvidløg, chili, paprika, spidskommen, koriander, oregano, sukker, salt og tomatpuré tilsættes, og massen svitses i 3-4 min.
Kødet tilsættes og steger med indtil kødet er mørt. 
Bønnerne tilsættes og varm forsigtigt op.

8 tortilla pandekager
100 g revet cheddar

Pandekagerne fyldes med kødet og lidt cheddarost. Rulles sammen og lægges på samlingen i et smurt ildfast fad.
Der drysses cheddar ost ovenpå pandekagerne, der stilles i ovn ved 200° indtil pandekagerne og osten er gylden.

 


(c) 2024 e-fri.dk