2 prs.
225 g oksefars
1 rød chilifrugt, udkernet og hakket
1 spsk. olie
3 forårsløg, skåret i skiver
2 spsk. tomatpuré
1 tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. koriander, stødt
½ tsk. oregano
½ tsk. salt
½ tsk. sukker
1 dl vand
2 dl majs
Kødet og chili svitses i en gryde i 10 min.
Tilsæt olien når det begynder at stege tørt.
Forårsløgene tilsættes og kødet steger i yderligere 2 min.
Tomatpuré, krydderierne, vandet og majs tilsættes, og kødet steger indtil vandet er reduceret til næsten ingenting.
4 tortilla pandekager
1 dl creme fraîche
100 g cheddar ost
Kødet fordeles på pandekagerne sammen med creme fraîchen og halvdelen af osten. Pandekagerne rulles sammen og lægges ovenpå samlingen i et smurt, ildfast fad.
Resten af osten fordeles over pandekagerne, der gratineres i ovn ved 200° i ca. 10 min.