Enchiladas 1

2 prs.
 

Fyldet:

1 spsk. Olie

1 løg, hakket fint

1 fed hvidløg, hakket fint

¼ - ½ tsk. tørret chili

1 tsk. paprika

1 tsk. spidskommen, stødt

1 tsk. koriander, stødt

½ tsk. oregano

1½ tsk. sukker

1 tsk. salt

3 spsk. Tomatpuré

250 g oksekød, i strimler

2 dl vand
 

Olien varmes op i en gryde og løget svitses godt heri - uden at brune.

Hvidløg, chili, paprika, spidskommen, koriander, oregano, sukker, salt og tomatpuré tilsættes, og massen svitses i 3-4 min.

Kødet tilsættes og brunes. Vandet tilsættes og kødet mørner mens vandet fordamper ? det kan evt. blive nødvendigt at spæde mere vand i.

4 tortilla pandekager

150 g revet cheddar

Kødet fordeles på pandekagerne sammen med halvdelen af osten. Pandekagerne rulles sammen og lægges - ovenpå samlingen - i et smurt ildfast fad. Resten af osten drysses over pandekagerne, der gratineres i ovn ved 200° i ca. 10 min.

Serveres med chilibønner.

 

(c) 2024 e-fri.dk