2 prs.
Fyldet:
1 spsk. Olie
1 løg, hakket fint
1 fed hvidløg, hakket fint
¼ - ½ tsk. tørret chili
1 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen, stødt
1 tsk. koriander, stødt
½ tsk. oregano
1½ tsk. sukker
1 tsk. salt
3 spsk. Tomatpuré
250 g oksekød, i strimler
2 dl vand
Olien varmes op i en gryde og løget svitses godt heri - uden at brune.
Hvidløg, chili, paprika, spidskommen, koriander, oregano, sukker, salt og tomatpuré tilsættes, og massen svitses i 3-4 min.
Kødet tilsættes og brunes. Vandet tilsættes og kødet mørner mens vandet fordamper ? det kan evt. blive nødvendigt at spæde mere vand i.
4 tortilla pandekager
150 g revet cheddar
Kødet fordeles på pandekagerne sammen med halvdelen af osten. Pandekagerne rulles sammen og lægges - ovenpå samlingen - i et smurt ildfast fad. Resten af osten drysses over pandekagerne, der gratineres i ovn ved 200° i ca. 10 min.
Serveres med chilibønner.