4 prs.
ca. 500 g pasta, her skruer (fusilli) - kogt
Kog pastaen efter anvisningerne på indpakningen, mens resten af retten laves.
200 g bacon i tern
300 g jomfruhummerhaler - husk at pille og rense dem
½ tsk. salt
1 tsk. peber, friskkværnet
Bacon hældes i en gryde og svitses indtil den er sprød.
Tilsæt hummer og salt og peber, og varm igennem i 1 min.
Tag bacon og hummer op af gryden, efterlad al væske/fedt.
1 løg, skåret i tern
1 tomat, skåret i tern
3 fed hvidløg, skåret i tern
5 dl fløde - ja det bliver bedst med piskefløde, men det står en frit for at vælge noget mere magert
ca. 100 g parmesanost, revet
1 tsk. persillet, tørret og hakket
salt og peber
Løg, tomat og hvidløg svitses godt i "saften" fra bacon og rejer, indtil løget bliver blødt - det må ikke blive brunt.
Tilsæt fløden og bring i kog.
Fettuccine, bacon+hummer, parmesanost og persille tilsættes - rør godt rundt indtil osten er smeltet.
Smag til med salt og peber.