Chorizo-kylling

2 prs.

2 spsk. olie
1 løg, skåret i 8 dele
ca. 150 g kyllingekød i strimler
½ tsk. cajun krydderi
75-100 g chorizopølse, pølseskind fjernet og skåret ud i ½ cm stykker
1 peberfrugt eller 2 mini peberfrugter (gerne i forskellige farver)
2 dl mager fløde
1 dl vand
1½-2 dl løse ris

Olien varmes op i gryde eller sauterpande, og løget tilsættes og svitses i 2 min.
Kyllingekødet og cajun krydderiet tilsættes. Rør godt rundt og lad steg i 3 min.
Chorizopølsen og peberfrugt tilsættes, og lad simre under låg indtil kyllingekødet er gennemstegt.
Tilsæt fløde, vand og ris. Rør godt rundt, læg låg på igen og bring i kog.
Skru ned for varmen og lad simre i 20 min. Husk at røre rundt i ny og næ.

Serveres sammen med et godt stykke brød eller flutes.


(c) 2024 e-fri.dk