Lam og champignongryde

2 prs.

200 g champignoner, skåret i kvarte
Olie
3 hvidløgs fed, hakket
500 g lammekød, i tern
1-2 rødløg, i tern
1 peberfrugt, i tern
1-1½ dl bouillon, lamme- eller grøntsags-
½ tsk. ramsløg, tørre og hakket
salt
evt. jævning med maizena

Olien varmes på i en gryde eller wok, hvidløg hældes i og svitses kort, hvorefter kødet hældes i og steger indtil brunet.
Løg tilsættes og steger med i 1-2 min.
Champignonerne tilsættes og steger i 1-2 min.
Peberfrugt og bouillon tilsættes og retten steger indtil kødet opnår den ønskede mørhed.
Smag til med salt.
Vurder om det er nødvendigt at jævne med maizenamel.

Server med et godt stykke flûte til.


(c) 2025 e-fri.dk