8 tsk.
Krydderiblandingen:
¼ - ½ tsk. tørret chili, hakket
½ tsk. løgpulver
½ tsk. hvidløgspulver
1 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen, stødt
½ tsk. oregano
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
Krydderierne blandes godt sammen (der bliver godt 2 spsk.).
Marinering:
Halvdelen af krydderiblandingen
½ spsk. tomatpuré
1 spsk. limesaft
1 spsk. olie
400-500 g kyllingebryst, i strimler
Krydderier, tomat, limesaft og olie røres godt sammen.
Kylling anbringes i en frysepose, marinaden hældes ved og masseres godt ind i kødet.
Stilles i køleskab i mindst 1 time.
Sauce:
1-2 tsk chili i flager
1 dl crème fraîche
1 spsk. limesaft
Evt. lidt salt
Ingredienserne røres godt sammen, og smages til med salt.
Tarteletterne:
Sidste halvdel af krydderiblandingen
1 spsk. olie
2 spsk. limesaft
8 tarteletskaller
Krydderiblandingen røres sammen med olie og limesaft.
Tarteletskallerne pensles med blandingen og varmes i ovn ved 150-200° i 5 min.
Tomat, i tynde skiver
Agurk, i tynde skiver
Avocado i tynde skiver
Grøntsagerne fordeles i bundene af tarteletterne, kødet anrettes derefter og til sidst hældes cremé fraîchen på.